Het laatste muzieknieuws

Ter ere van het 5-jarige bestaan van de gemeente Beekdaelen, levert Muziekcollectief 23 haar muzikale bijdrage aan ‘Beekdaelen musiceert’. Zondag 22 september 2024 kunt u genieten van de feestelijke klanken van de drumband en het orkest van Muziekcollectief 23 tijdens het lunchconcert met daarna een heerlijke lunch van de Schinvelder Hoeve op deze prachtige locatie aan de Brunssummerstraat in Schinveld. Het concert wordt geopend om 11:00 uur door de drumband o.l.v. Eric Crauwels, waarna het voortgezet zal worden door het orkest o.l.v. Marc Doomen. Rond 12:30 uur is de gezamenlijke afsluiting door de drumband en het orkest. Na afloop van het concert bent u van harte welkom om aan te sluiten bij een heerlijke lunch of een gezellige borrel. Wilt u komen luisteren naar het concert? De entree is gratis, we verwelkomen u graag bij de Schinvelder Hoeve. Wilt u ook deelnemen aan de heerlijke lunch? Meldt u zich dan vóór 17 september aan via secretaris@muziekcollectief23.nl of via het telefoonnummer 06-27448360. De kosten voor de lunch bedragen €19,72 voor gasten en €10,- voor leden van Muziekcollectief 23. Als u niet wenst deel te nemen aan de lunch, dan heeft u de mogelijkheid om gezellig een drankje te nuttigen bij de Schinvelder Hoeve en na te praten met andere gasten en muzikanten.Datum: zondag 22 september 2024Aanvang concert: 11:00 uur Einde concert: 12:30 uur Entree concert: gratis Aanvang lunch: 13:00 uur Kosten lunch: €19,72 voor gasten; €10,- voor leden Muziekcollectief 23

Wij gaan weer beginnen!

De zomerstop is bijna voorbij en we hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een heerlijke zomervakantie. Muziekcollectief 23 gaat weer beginnen met het volgende muzikale seizoen om zich voor te bereiden op alle leuke activiteiten die op onze planning staan. Houd onze website, Facebookpagina en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen. We verheugen ons erop elkaar weer te zijn tijdens de eerste repetities en lessen. Wil je graag een keertje komen kijken of deelnemen aan een van onze repetities, dan ben je van harte welkom! Op onze internetpagina staat wanneer onze repetities plaatsvinden.

Zomervakantie

We wensen iedereen een heerlijke zomervakantie! Graag zien we elkaar weer terug bij de eerste repetitie na de vakantie. Voor het orkest is dat op donderdag 29 augustus. We maken ons dan klaar voor de wandelvierdaagse op 16 1/m 19 september en voor het concert ter ere van 5 jaar Beekdaelen op 22 september. Een fijne zomervakantie gewenst!

Over ons

We repeteren elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

De drumband repeteert op maandagavond vanaf 20.00 uur.

Locatie: Fasila Schinveld

Contact

secretaris@muziekcollectief23.nl

06 22 24 56 40

© 2023 Muziekcollectief 23

Huisstijl en website: studio Mazgon