Vriendenkring
Muziekcollectief 23

De vriendenkring

Op 1 januari 2023 is  Muziekcollectief 23 Schinveld opgericht. De  jonge, nieuwe vereniging wil graag deel uit maken van de Schinveldse gemeenschap. De vereniging streeft naar deelname aan de belangrijke vieringen in de gemeenschap, zoals bijv. communie en carnaval en profileert zich zowel binnen (concerten) als buiten (optochten) in de gemeenschap.

Ons doel is dat de gemeenschap Schinveld trots is op haar nieuwe muziekvereniging en dat onze leden trots zijn dat ze bij deze unieke vereniging mogen zijn!

Het bestuur en de leden doen er alles aan om er een fijne vereniging van te maken, waar de spelende, maar ook de niet-spelende leden zich thuis voelen. In het verleden konden beide verenigingen rekenen op de (financiële) steun van de Vriendenkring of de Club van 50.

Muziekcollectief 23 hoopt ook in de toekomst te mogen rekenen op die steun. Graag nodigen we onze sympathisanten (particulier of bedrijf) uit om lid te worden van “De Vriendenkring Muziekcollectief 23” Zo krijgt de vereniging wat extra financiële  mogelijkheden om de vele onkosten te dekken.

Wat kost het?

De bijdrage per lid is in principe vrij, maar het richtbedrag is € 50,00  per lid,  per kalenderjaar.

Wat krijg ik er voor terug?

Als dank voor de donatie wordt de naam van het lid vermeld op de website.
Ook worden leden van de Vriendenkring uitgenodigd voor concerten en andere activiteiten.

Hoe kan ik lid worden?

Dat kan door het middels het invullen en ondertekenen van het aanmeldingsformulier.