Vriendenkring
Muziekcollectief 23

De vriendenkring

Op 1 januari 2023 is  Muziekcollectief 23 Schinveld opgericht. De  jonge, nieuwe vereniging wil graag deel uit maken van de Schinveldse gemeenschap. De vereniging streeft naar deelname aan de belangrijke vieringen in de gemeenschap, zoals bijv. communie en carnaval en profileert zich zowel binnen (concerten) als buiten (optochten) in de gemeenschap.

Ons doel is dat de gemeenschap Schinveld trots is op haar nieuwe muziekvereniging en dat onze leden trots zijn dat ze bij deze unieke vereniging mogen zijn!

Het bestuur en de leden doen er alles aan om er een fijne vereniging van te maken, waar de spelende, maar ook de niet-spelende leden zich thuis voelen. In het verleden konden beide verenigingen rekenen op de (financiële) steun van de Vriendenkring of de Club van 50.

Muziekcollectief 23 hoopt ook in de toekomst te mogen rekenen op die steun. Graag nodigen we onze sympathisanten (particulier of bedrijf) uit om lid te worden van “De Vriendenkring Muziekcollectief 23” Zo krijgt de vereniging wat extra financiële  mogelijkheden om de vele onkosten te dekken.

Wat kost het?

De bijdrage per lid is in principe vrij, maar het richtbedrag is € 50,00  per lid,  per kalenderjaar.

Wat krijg ik er voor terug?

Als dank voor de donatie wordt de naam van het lid vermeld op de website.
Ook worden leden van de Vriendenkring uitgenodigd voor concerten en andere activiteiten.

Hoe kan ik lid worden?

Dat kan door het middels het invullen en ondertekenen van het aanmeldingsformulier.

Het laatste muzieknieuws

10 weken geleden is het Nieuw Talent Orkest (NTO) Schinveld gestart bij Muziekcollectief23 onder leiding van Marc Bongers. Het Nieuw Talent Orkest is een orkest dat bestaat uit muzikanten, zogenaamde talenten, die voor de eerste keer een muziekinstrument bespelen of na lange tijd opnieuw het musiceren oppakken. Een geweldig initiatief waar iedereen de mogelijkheid krijgt om deze prachtige hobby een kans te geven. Op 2 juni, na 10 vruchtbare repetities, geeft het NTO een concert om vol trots te laten horen wat ze geleerd hebben. Het klinkt prachtig en we zijn ontzettend fier op deze groep. Kom ook luisteren en kom deze talenten aanmoedigen op 2 juni om 10:30 uur in cultureel centrum het FaSiLa in Schinveld.

Kortjakje

Zit jij in groep 1-2-3 van de basisschool in Schinveld, dan kun jij deelnemen aan Kortjakje. Bij Kortjakje wordt spelenderwijs kennisgemaakt met muziek en instrumenten. Kortjakje start op 13 mei 2024 en oefent tussen 15:00 uur en 16:00 uur in de gymzaal van de basisschool, dus neem je gymschoenen mee. Wil je hier meer over weten, bekijk dan onze poster of mail naar secretaris@muziekcollectief23.nl

Zit jij in groep 4-5-6-7-8 van de basisschool in Schinveld, dan kun jij deelnemen aan PIMM. PIMM betekent Plezier In Muziek Maken. Het is een super leuk orkest waarin je leert een instrument te bespelen en je mag zelf kiezen welk instrument! Je hebt heel veel keuze, bijvoorbeeld trommel, trompet, klarinet, saxofoon, trombone, dwarsfluit, hoorn en nog veel meer. Het orkest start op 13 mei 2024 en oefent tussen 15:00 uur en 16:00 uur. Wil je hier meer over weten, bekijk dan onze poster of mail naar secretaris@muziekcollectief23.nl

Over ons

We repeteren elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

De drumband repeteert op maandagavond vanaf 20.00 uur.

Locatie: Fasila Schinveld

Contact

secretaris@muziekcollectief23.nl

06 22 24 56 40

© 2023 Muziekcollectief 23

Huisstijl en website: studio Mazgon